Atgal į ofisą …

Štai ir atėjo ilgai lauktas Adventas – atėjimo laukimas. Baigiasi metai ir mus užgriūna būtinųjų darbų lavina. Nori nenori turi daug laiko praleisti prie kompiuterio, nes net sveikinimus giminėms, draugams, kolegoms, verslo partneriams rašome kompiuteriu, o kur dar metinės ataskaitos…

Sveikai maitintis laiko nelieka, nuovargį tenka mažinti kavos puodeliu, po valandėlės dar vienu, po pietų dar vienu ir taip išgeriame 5 – 6 puodelius kavos, dažnai ir vadinamosios latės su konservuotu pasterizuotu pienu ir cukrumi.

Ką daryti, jei daugiau nelabai yra ką pasirinkti, nebent arbatą arba greitai paruošiamos sriubos stiklinaitę.

Dažniausiai keliamės apie 6 valandą ryto ir skubame atlikti rytinius darbus: nuvežti vaikus į mokyklą, pavežėti į darbą žmoną, užsukti pasiimti pašto siuntos ir pagaliau į ofisą. Tada žinoma kavooooos.

O gal pradėkime nuo pradžių?

Keliamės be 12 minučių 6 valandą ir mankštinamės. Jei nemokame kitaip, prisimename, kaip mokė mokykloje. Virtuvėje pasiruošiame žaliąjį kokteilį iš poros obuolių, vieno banano, kivio, šaukštelio smulkintų žolelių iš daržo ar turgelio ir pusės litro vandens. Įpilame arbatinį šaukštelį reikalingo Adelės pagaminto augalų sirupo: „Lipčiko“ prostatos sveikatai palaikyti, „Alyva“ kraujagyslėms pavalyti, „Marijos širdis“ esant aukštam kraujospūdžiui, „Auksinių lašų“ trūkstant energijos, „Bergenijos“ turint cistų ir miomų, „Žvaigždelės“ moters hormonų pusiausvyrai atkurti, „Raudoklės“ siekiant nusiraminti po streso.

Suvalgome pusryčiams ko nors žalio: porciją salotų, porą obuolių, kriaušę, agrastų saują. Šiais laikais žiemą – vasarą galime mėgautis žaliais vaisiais ir daržovėmis, kurie patenka ant mūsų stalo iš viso pasaulio. Gera vieta įsigyti daržovių yra ūkininkų turgeliai, kur galima rasti labai reikalingų juodųjų ridikų, ropučių, griežčių, salierų, petražolių. Tik teks prisiminti tikruosius skonius, nepagardintus maisto priedais su gliutomatu, citrinos rūgštimi, cukrumi.

Paruoštą kokteilį nešamės į darbą.

Aišku, labai sunku atprasti nuo rytinio puodelio kavos, bet kol stovėsime mašinų kamštyje, po ranka turėsime žaliąjį kokteilį ir jo pagurkšnosime, o ofise gersime kavą ne į tuščią skrandį.

Džiaugiuosi galėdama pasiūlyti jums savo gaminius skirtus vartoti būtent ofise. Tai miltelių pavidalo augalų rinkiniai arbatoms „Damasko rožė“, „Pienė karalienė“, „Ausma“, „Milžinas“ ir tyrės iš „Kosminio sodo“ (www.space-garden.com) laukinių augalų, miškinės obels vaisių bei beržų sulos. Juos labai patogu vartoti, užplikius galima gerti po keletos minučių, o puoduke likusius tirščius užplikyti dar kartą ir po valandėlės išgerti kartu su tirščiais. Puikiai išsivalysite žarnyną, sustiprinsite imunitetą ir … sutaupysite keletą puodukų kavos.

Paragaukite laukinės gamtos skonio ir pajuskite jos vaisių teikiamą galią.